Bouwtekening Tafel Steigerhout

Availability:

Wilt u zelf een tafel maken van steigerhout? Bestel de tekeningen via onderstaande button.

Na bestelling ontvangt u een per mail een eenmalige downloadlink. Open deze link alleen op een apparaat met een mogelijkheid de tekeningen op te slaan. (dus niet op een ipad)

9,00 Inclusief BTW

Tafel Steigerhout laten maken?
Category:

Beschrijving product

Wilt u zelf een tafel maken van steigerhout? Met deze tekeningen kunt u veel geld besparen. Een kant en klare set van een steigerhouten tafel met twee bankjes kost al snel 400 tot 600 euro! Met deze tekeningen maakt u zo’n zelfde tafel van steigerhout inclusief de twee bankjes van steigerhout, in een dag, voor ongeveer 125 tot 150 euro. En dat is eenvoudiger dan u denkt!

De bouwbeschrijving helpt u stap voor stap door het bouwproces heen. Maar liefst 37 foto’s laten u de details tijdens de bouw zien.

De tekeningen zijn uitgewerkt op basis van een steigerhouten tafel van 160 centimeter lang. Hierbij is tevens een zaaglijst (boodschappenlijst) bijgevoegd.
De tafel van steigerhout heeft weliswaar blokpoten maar door deze iets smaller te maken is er wel maximale ruimte onder de tafel om te kunnen zitten. De steigerhouten bankjes passen volledig onder de tafel en ook aan de kop kan je nog mensen kwijt. Dus u bent minimale ruimte kwijt op straat, maar heeft wel maximale ruimte om te zitten en toch die mooie blokpoten.

Category: