Bouwtekening Hoekbank Steigerhout

Availability:

Zelf een hoekbank van steigerhout maken?

Na bestelling ontvangt u een per mail een eenmalige downloadlink. Open deze link alleen op een apparaat met een mogelijkheid de tekeningen op te slaan. (dus niet op een ipad)

9,00 Inclusief BTW

Hoekbank Steigerhout laten maken?
Category:

Beschrijving product

Zelf een hoekbank van steigerhout maken?

De hoekbank hierboven heeft een afmeting van 2,20 x 2,40 meter. Het zitgedeelte is dan 2 x 1,80 meter. Dit is een redelijk forse bank. Een gemiddelde zitplek meet 60 x 60 centimeter. Hoewel het een redelijk grote bank is, is het gelukt om de zitting een zwevend karakter te geven. Zoals u kunt zien, is er onder de zitting geen poot zichtbaar om de zitting te ondersteunen. Maakt u de bank groter, dan zal u waarschijnlijk extra ondersteuning moeten aanbrengen onder de zittingen. Deze optie staat in de tekeningen beschreven

De handleiding bevat 17 pagina’s met 33 foto’s. Tevens biedt de beschrijving de mogelijkheid de bank groter te maken. Er is een standaardmodel in verwerkt (zie foto) en hiervoor is dan ook een zaaglijst in de tekeningen verwerkt.

Als u een bank van deze afmetingen laat maken dan betaalt u al snel 500-700 euro. Met deze tekeningen heeft u de mogelijkheid de bank zelf te maken voor ongeveer 225 euro. Dit is voornamelijk afhankelijk van de kosten van het steigerhout en de eventuele bezorgkosten.

Category: