Contact

Veel gestelde vragen

Wanneer en hoe ontvang ik de tekeningen?

Op de hoofdpagina klikt u op het model van uw keuze. Op de volgens pagina aangekomen staat naast de foto aan blauwe knop “bestel”. Als u deze aanklikt wordt u door het bestelproces geleid.

U ontvangt een e-mail op het opgegeven mailadres. Daarin staat een link waarmee u de tekeningen kan downloaden. Heeft u binnen 10 minuten na betaling geen mail ontvangen en de mail staat ook niet in uw ongewenste mailbox, neem dan contact met mij op. Ik zal u de tekeningen zo spoedig moegelijk toesturen.

Er is iets misgegaan bij het bestellen. Wat nu?

Geen paniek. Er kan weleens iets misgaan. Ik probeer dit zo snel mogelijk op te lossen. Als u contact opneemt middels het formulier hiernaast, dan heeft u vaak binnen 24 uur een antwoord. stuur bij geen gehoor even een mail naar info @ ikmaakhetzelfwel . nl (spaties weglaten)

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan met Ideal en Paypal. Na betaling krijgt u een per e-mail een link aangeboden. Na invoer van uw gegevens kunt u de tekeningen downloaden.

Mag ik de tekeningen gebruiken voor commercieel gebruik?

Nee. Mocht u dit toch willen, neemt u dan contact met ons op.

Waar bespaar ik op?

U spaart het uurloon als mede een toeslag op gebruikte materialen uit. Zodoende bent u goedkoper uit dan wanneer u een kant en klaar produkt koopt.

Ik heb net iets anders in gedachten dan op de site te vinden is. Wat zijn de mogelijkheden?

In veel tekeningen zit nog een aantal varianten op het basismodel verwerkt. Toch kan het zijn dat ook dat net niet aansluit bij uw wensen. Soms kunnen uw ideeen toch eenvoudig uitgevoerd worden met wat aanwijzigen van ons. Neem dan contact op middels het contactformulier. Deze site is een hobby dus ik probeer zoveel mogelijk mensen te helpen. Soms kan het door drukte echter voorkomen dat ik u niet, of niet direct, kan helpen.

Ik heb een goed idee voor een nieuw project.

Goede ideeen zijn altijd welkom. Als er een markt voor is en er is voor iedereen een winst te behalen om het project zelf te maken, kunnen we de mogelijkheden om een tekening te maken zeker bekijken.
Nieuwe modellen maak ik over het algemeen in de rustige periode van de herfst en winter.

Contactformulier