Meubels laten maken?

Steigerhouten bank laten maken?

Steigerhouten bank laten maken door mij? Dat kan!

Toch kan ik me indenken dat u het zelfs met de bouwtekeningen van http://www.ikmaakhetzelfwel.nl niet ziet zitten om zelf aan het klussen te gaan. Daarom kunt u de stoelen, tafels en banken van steigerhout ook bij mij bestellen.
Als u contact met mij opneemt dan nemen we samen de mogelijkheden en opties (welk steigerhout, welke maten, afwerking) door. Daarna krijgt u een prijsopgave. Zo krijgt u het door u gewenste steigerhouten meubel in elkaar gezet in uw bezit.

Eventueel kunt u proefzitten in de showroom aan de Binnenweg 4 te Bodegraven (ingang aan de achterzijde bij de firma www.ultimatewood.nl) Hier kunt u proefzitten in de meest gangbare modellen. Een kijkje nemen naar een hoekbank van steigerhout maar ook goed en goedkoop steigerhout kopen.

Bij ikmaakhetzelfwel.nl besteden we net wat meer aandacht aan het project, wat de kwaliteit ten goede komt. Elk product is in bijna elke maat verkrijgbaar.
Omdat ik een goede deal heb met de houthandel hoef ik geen gebruik te maken van goedkoper Oost-Europees vurenhout. Ik gebruik dan ook alleen Noord-Europees vurenhout. Dat is beter van kwaliteit en gaat langer mee.
Alle meubels worden natuurlijk in elkaar gezet met rvs schroeven. Dit alles maakt het mogelijk om voor een voor een goede prijs vaak net even wat meer te kunnen bieden.
Het is zo dat wij een beperkt aantal product aanbieden. Maar ook dit helpt de prijzen laag te houden. Wilt u uw idee voorleggen? Neem dan gerust contact op!

Bestelformulier Complete portfolio

Bestelformulier