Bouwtekening Loungebank Steigerhout

Availability:

9,00

Loungebank Steigerhout laten maken?
Category:

Beschrijving product

Wilt u zelf een loungebank maken van steigerhout? Met deze tekeningen kunt u veel geld besparen. Een bank van 2 a 3 meter breed kost al snel 300 tot 600 euro! Met deze tekeningen maakt u zo’n zelfde bank voor ongeveer 150 tot 175 euro.

Nog goedkoper? Voor complete bouwpakketten inclusief deze tekening en schroeven? kijk dan op www.steigerhoutveiling.nl

De bouwtekeningen bevatten bovenstaande modellen. Met wat eenvoudige handelingen is de tekening goed te gebruiken om ook een loungestoel van steigerhout te maken in een vergelijkbaar model. De bouwbeschrijving helpt u stap voor stap door het bouwproces heen. Maar liefst 27 foto’s en tekeningen laten u de details tijdens de bouw zien. Daarnaast bevatten de tekeningen de optie om van de zitting een klep te maken zodat u de ruimte onder de bank kan gebruiken om zaken op te bergen. De tekeningen zijn uitgewerkt op basis van een loungebank van twee meter breed. Hierbij is tevens een zaaglijst (boodschappenlijst) bijgevoegd. Natuurlijk kunt u de loungebank ook van douglas hout maken.

De tekeningen bevatten de mogelijkheid naar eigen wens de steigerhouten bank breder of smaller te maken. Wilt u deze loungebank van steigerhout liever laten maken? Kijk dan op www.goedkopeloungebank.nl/

Category: