Bouwtekening Hoekbank Hardhout

Availability:

Zelf een hoek loungebank van hardhout maken?

9,00 Inclusief BTW

Hoekbank Hardhout laten maken?
Category:

Beschrijving product

Zelf een hoek loungebank van hardhout maken?

Veel mensen maken (of kopen) een lounge hoekbank van steigerhout. Het staat u vrij om dat te doen maar ik kan u aanraden te overwegen om, als u zelf een loungebank gaat maken, hardhout te gebruiken. Bij het maken van de bank zoals u die hier ziet heb ik gebruik gemaakt van hardhouten schuttingplanken. Deze planken zijn veel duurzamer dan steigerplanken en hebben naar mijn mening een mooiere tekening en uitstraling. Ultimate Wood (zie advertentie op deze website) is een aanbieder die goed en goedkoop is. Het hout voor mijn projecten is door deze firma geleverd.

De bouwbeschrijving bevat 11 tekeningen en 20 foto’s welke u door het bouwproces heen begeleiden. De hoekbank heeft aan beide zijden rugleuningen die iets achterover hellen.

Als u deze bank kant en klaar moet kopen, kost u dat minimaal 1800 euro. Als u besluit de bank zelf te maken, kost deze bank zoals hieronder afgebeeld, (2,35 meter x 2,35 meter), ongeveer 500 euro.

Hoeveelheid werk; 5-7 dagen.

Opmerking; Dit project is zeker niet weggelegd voor mensen die bijvoorbeeld nog nooit een cirkelzaag hebben gebruikt. Deze bank is qua constructie moeilijker te maken van de hoekbank van steigerhout.

Category: