Bouwtekening Relax loungestoel/bank

Availability:

Wilt u zelf een loungeset maken van steigerhout? Met deze tekeningen kunt u veel geld besparen.

Na bestelling ontvangt u een per mail een eenmalige downloadlink. Hiermee kunt u de tekeningen downloaden. Open deze link alleen op een apparaat met een mogelijkheid de tekeningen op te slaan. (dus niet op een ipad)

7,50 Inclusief BTW

Relax loungestoel/bank laten maken?
Category:

Beschrijving product

Wilt u zelf een goedkope loungestoel of bank maken van steigerhout? Met deze tekeningen kunt u veel geld besparen. Een kant en klare set van 2 stoelen en een bankje, kost snel 500 tot 600 euro! Met deze tekeningen maakt u zo’n zelfde set, in een dag, voor ongeveer 200 euro. De prijs is een beetje afhankelijk van de houtprijs en of u een en ander op maat laat zagen of dit zelf doet.

De bouwtekening bevat bovenstaand model. Er staat omschreven in de zaaglijst welke planken u moet inkorten of verlengen voor afwijkende maten.

De bouwbeschrijving helpt u stap voor stap door het bouwproces heen. Vele foto’s laten u de details tijdens de bouw zien.  Hierbij is tevens een zaaglijst (boodschappenlijst) bijgevoegd waarmee u eventueel het grootste deel van de planken op maat kan laten zagen.

Category: