Hoekbank van Steigerhout Miek van Kempen

Hoekbank van Steigerhout Miek van Kempen
Miek van Kempen heeft haar man aan het werk gezet. Overigens was hij er ook erg blij mee.

Hallo Frank,

Mijn knappe man had zo maar een nieuwe buitenkeuken gemaakt zie bijlagen en het plaatsje er voor was zeer geschikt voor een loungebank en zo kwamen we op jou site terecht.

Leuke ideeën en het model hoekbank vonden wij de mooiste, dus de tekening maar gedownload.

12 nieuwe steiger planken van 5 meter bij de plaatselijke houthandel gehaald ( € 150.00 ) en begonnen.

Alles zo veel mogelijk op maat gezaagd en de gezaagde stukken eerst geschuurd en daarna met witte Restol buitenbeits behandeld, dit alles eerst goed laten drogen en

daarna in elkaar geschroefd, wat trouwens zeer makkelijk te doen is en met een duidelijke beschrijving erbij, lukt dat altijd..

Eerst de 2 leuningen gemaakt en 3 tussen stukken, een extra voor de lange kant maar was denk ik niet nodig, hij is stevig zat, maar je weet hoe die mannen zijn.

De maat hebben we wat anders gedaan links 240cm en rechts 260cm en de zijkanten van de rug leuning toch maar dicht gemaakt, zo ook een ligger/plank boven op de

rugleuning gemaakt erg makkelijk zo als nu met het WK voetballen om er een biertje op te zetten.

De kussens heb ik zelf gemaakt en heb gekozen voor kussens voor de rug met een losse schuim vulling en de zitting met schuim platen waar hoezen om zijn gegaan.

Wij zijn er erg blij mee en het slaapt in het zonnetje ook heerlijk, al diverse malen gedaan.

Er boven hebben we een zonnedoek wat tussen 3 staaldraden er over geschoven kan worden dit zat er al en kunnen we nu ook goed gebruiken.

Nou Frank kijk maar wat je er mee doet, wij zijn ontzettend blij met ons buiten gebeuren en hopen er lang plezier van te hebben.

Groeten Miek van Kempen