Hoekbank steigerhout Niels

Hoekbank steigerhout Niels
Niels heeft nu de smaak te pakken!

Beste Frank,

Hierbij het resultaat van jouw heldere handleiding en mijn weekendbesteding.

Ik was eerst van plan om te oefenen met het zelf maken van steigerhouten plantenbakken, maar op plantenbakken kun je niet loungen… Vandaar dus toch besloten om aan ‘het grote project’ te beginnen.

Vrijdagavond de tekening gekocht en gedownload (nog bedankt voor je snelle reactie nadat het printen was misgegaan!). Zaterdagochtend hout gehaald (in totaal 30 gebruikte planken van 3 meter) en om ongeveer half 11 begonnen met zagen conform de heldere zaaglijst die onderdeel is van de handleiding. Met een onderbreking van 3 uurtjes was ik ’s avonds om half 10 klaar met de bank. Op twee doordeweekse avonden heb ik vervolgens in dezelfde stijl twee hockers / tafels gemaakt (de laatste in 3 uurtjes in elkaar gezet). De kussens zijn inmiddels ook besteld en komen hopelijk over een week of twee. We hebben inmiddels de eerste avonden op ons nieuwe meubel doorgebracht onder het genot van een drankje en bij een gezellig vuurtje.

Jouw handleiding blonk uit in duidelijkheid! Door de heldere zaaglijst kon ik precies uitrekenen hoeveel hout ik nodig had (kwam precies uit). Met de goede adviezen en duidelijke foto’s was het maken van het meubel onvoorstelbaar eenvoudig. Alles bij elkaar was ik zo’n € 380,- kwijt aan hout en schroeven. Al met al een project waar ik met heel veel plezier aan heb gewerkt en waarbij ik heel tevreden ben over het resultaat. Zo tevreden dat op mijn To-Do lijst inmiddels ook een kast en een salontafel van steigerhout zijn toegevoegd…J

Niels