Hans

Hans
Hans heeft de hoekbank van hardhout gemaakt van gewolmaniseerd vuren. Dat drukte de kosten aanzienlijk en stelde hem in staat een zogenaamde “tacker” te gebruiken (nagelpistool. Dit is niet aan te raden bij gebruik van hardhout)

Hallo Frank,

Ik heb een lekker weekendje geklust en de bank is af. Het is een prima beschrijving gebleken, alhoewel ik hem alleen in het eerste gedeelte van de bouw echt nodig had. Na verloop van tijd, als het frame eenmaal staat, wordt het vanzelf duidelijk hoe je verder moet. Hier en daar een kleine variatie toegepast, maar het ‘ intellectueel eigendom’ is van jou hoor Overigens kon ik van iemand een professionele tacker lenen die roestvrijstalen nagels tot 50mm schiet, en dat was een enorme tijdsbesparing t.o.v. schroeven, en ook veel voordeliger. Zoals hij hier staat, waren de totale bouwkosten, inclusief schroeven en nagels ca. € 280,-. De kussentjes heb ik gewoon bij Ikea gehaald.

Succes met je site!

Groeten, Hans

ps;

Oh, en nog even voor de duidelijkheid: ik ben evenmin bouwvakker hoor. Gewoon een baan op kantoor in de muziekindustrie. Dus ook voor leken prima te doen.