Andre en Wilma

Andre en Wilma
Andre en Wilma zijn een goede week bezig geweest. Niet full time overigens.

De tekeningen van de loungebank lagen de hele winter te wachten op een vervolg, maar toen we aan de slag wilden, zagen we dat de hoekbank inmiddels ook op tekening was. Dan toch maar liever de hoekbank. Mijn man zag er toch wel tegenop (maar is een prima klusser!) en vond dat dit project in ieder geval een nieuwe afkortzaag waard was. Hij is in het Pinksterweekend begonnen en pakte het rustig aan. Iedere dag een stukje betekende dus dat hij er ruim een week aan gewerkt… En in die periode werkte het weer ook niet echt mee.

Verder gebruikte hij onbehandeld tuinhout wat flink geschuurd moest worden, dus weer een week extra. Ook heeft hij de zitting in de hoek veranderd, hij vond het mooier “in verstek”. De zitplanken liggen los van de bank (wel aan elkaar vastgemaakt), zodat ze eruit getild kunnen worden. Hier liggen nu onze winterbanden onder. Nadeeltje: de planken wippen iets op als je erop gaat zitten.

Nu is hij klaar en hij is fantastisch! Voor mij (1.58 m en korte benen) is de zit te diep, maar daarom is mijn plekje de hoek geworden. Alleen kussens… je hebt er toch zo’n 9 nodig. Ik had wel een mazzeltje, want bij het tuincentrum lagen kussens voor de helft van de prijs. Al met al een prachtige aanwinst voor onze tuin; ik ben er echt superblij mee!!!
En mijn man? Die gaat binnenkort aan een nieuw schuurtje beginnen..

Groetjes, Wilma