Over het project

In de meeste gevallen wil men toch een stukje maatwerk. Of het nu een aanpassing is in de maten van de reguliere modellen of iets heel anders, er is veel mogelijk.

Hiernaast ziet u enkele voorbeelden. Van een tafel met steigerpijp of een leuke bijzettafel voor bij uw weber barbeceu, tot een deelbare en verrijdbare bank van geschaafd douglashout.

Heeft u zelf een idee? Neem gerust contact op om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ik denk graag met u mee.

 

Achtereenvolgens ziet u hiernaast de volgende objecten.

-Voor restaurant Proto te Alphen aan den Rijn heb ik een viertal verrijdbare banken gemaakt voor op het terras. De banken zijn uitgevoerd in geschaafd douglashout en kunnen belast worden tot 700 kilo. Tegen elkaar aan gezet sluiten de banken perfect aan en hebben dan samen een lengte van bijna 5 meter.

-Voor maximale flexibiliteit op het terras kiezen mensen steeds minder voor een hoekbank van steigerhout. Hoewel een prachtig item op elk terras verlies je best wat ruimte en zijn niet alle zitplekken ideaal. Daarom kiest men steeds vaker voor lossen elementen. Hier ziet u twee klepbanken van douglas hout. Op verzoek van de klant heeft een van de banken geen armleuningen. Omdat de banken los van de plantenbak van douglashout staan kan je hiermee qua plaatsing varieren. De plantenbak van douglashout is even hoog als de armleuing. Zo heb je toch nog een steun voor je arm als je de loungebanken aan laat sluiten.

-Deze loungeset van steigerhout zie je in deze samenstelling steeds populairder worden. Op verzoek van de klant is de zitting iets verdiept gemaakt. De bijzettafeltjes met steigerhout en steigerpijp zijn op gelijke hoogte met de zitting van de loungebank en loungestoelen. Als je ze dan aanschuift kan je prima met de voeten omhoog.

-Deze loungebank van douglashout is op verzoek extra stevig gemaakt. De bank staat bij een voetbalvereniging en deze wil weleens een feestje geven waarbij men op de loungebank staat te dansen. De bank is ruim 4 meter lang en heeft extra ondersteuning om veel gewicht te kunnen dragen.

-Deze loungestoel van steigerhout is een geheel stuk maatwerk. Ik kreeg het verzoek een stoel welke men had gezien op vakantie na te maken van steigerhout. Dat is prima gelukt!

-Vroeger maakte men nogal veel meubels van grenen. Hoewel het wel wat op douglashout lijkt is deze eetkamertafel van geschaafd grenen gemaakt. Het hout heeft een fantastische tekening welke door de matte lak lang behouden blijft.

-Deze loungeset van steigerhout met bijpassende tafel van steigerpijp en steigerhout is een geheel stuk maatwerk. Men wilde graag de dure kussens van de oude loungeset van steigerhout kunnen blijven gebruiken. De armleuningen zijn smaller gemaakt en de zitting dieper.

-Deze loungebank is gemaakt van hardhout. Dat is natuurlijk wel wat prijziger dan bijvoorbeeld douglashout maar het gaat dan ook veel langer mee.

-Ook voor een plantenbak van steigerhout of douglashout kunt u bij mij terecht. Deze bak is 2 meterlang en dus behoorlijk groot. Hij dient dan ook als een erfafscheiding. Door de valse bodem gaat er toch niet teveel grond in de bak.

-Ook voor bijvoorbeeld een wandbord of een klein tafeltje voor bij deweber BBQ bent u hier aan het juiste adres.

-Voor het interieur van een mediabedrijf heb ik een tafel gemaakt van 60mm dikke steigerpijpen. De tafel is dik 4 meter lang en 2 meter breed. Ruim voldoende om aan te werken. Het tafelblad is gemaakt van geschuurd steigerhout.

Meubels laten maken?